Titan ofera copiilor dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza.

27 comentarii
0 voturi
Titan ofera copiilor dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza.
Titan desfasoara campania educationala “Dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza”, pentru a-i pregati pentru cursuri scolare active pe elevii din clasele I-IV din scolile generale bucurestene. 

In cadrul acestui eveniment educational, ~10 000 de elevi din zeci de scoli generale din toate sectoarele capitalei au aflat de la reprezentantele Titan care sunt regulile/recomandarile unei diete corecte si sanatoase, ce alimente ar trebui sa consume pentru a avea dimineti pline de energie, activitati scolare si extrascolare pline de vitalitate si rezultate optime la cursuri.

Copiii au fost incurajati sa discute despre alimentatia lor, sa enumere alimentele ce ar trebui consumate, dar si sa discute deschis despre un stil de viata sanatos care ar trebui sa includa pe langa o alimentatie corecta si miscare (activitati sportive).

Intalnirile s-au dovedit a fi un succes, cei mici fiind foarte interesati de subiect si participand activ.Marca Titan S.A., Cerealele Fortza sunt deopotriva pe gustul copiilor si al parinţilor, fiind gustoase si hranitoare si imbinand in cel mai delicios mod vitaminele si mineralele de care orice copil in crestere are nevoie. 

“Prin acest demers, ne dorim ca scolarii sa invece care sunt sursele importante de vitamine, proteine si minerale”, completeaza Violeta Niculae, Director de Marketing Titan S.A.


Reprezentantele Titan au discutat impreuna cu copiii despre micul dejun, despre importanta acestuia, dar si despre ce ar trebui sa contina pentru ca ei sa aiba energie pe tot parcursul orelor de curs.

Pentru ca cerealele Corn Flakes Fortza sunt o alegere potrivita, recomandata, dar si gustoasa pentru micul dejun fiecare copil a primit cate un produs. 

Cerealele Fortza sunt ideale pentru micul dejun, deoarece sunt imbogatite cu multivitamine si fier oferind energie, vitalitate si sanatate, necesare organismului.

De acum scolarii vor avea parte de dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza!

***Titan S.A. se numara printre liderii pieţei de morarit si panificatie din Romania si, totodata, o marca de traditie. 

Titan comercializeaza de la produse de baza: faina, malai, gris, pesmet, pana la produse finite de tipul cerealelor, painii, cozonacilor si produselor de patiserie. in prezent, Titan are circa 880 de angajati, locati in cele doua centre importante din Bucuresti si Targu Mures. 

Compania are in vedere pentru urmatorul an investitii de circa 3 milioane de euro, destinate in special modernizarii echipamentelor si liniilor de productie, ca si pentru extinderea retelei de magazine Belforno din Bucuresti.

Informatii suplimentare:
WMP PR AGENCY
www.wmp-pr.ro
office@wmp-pr.ro

Contabilul are nevoie de rate fixe la creditele de nevoi personale.

Citeste comentariile

 

fortza, Titan , copii, Corn Flakes Fortza.

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Titan ofera copiilor dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza.Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra