Social Life


Social Corner

Sex plat...cu lamaie La coada... Sinceritatea de sine Femeile si frumusetea lor
Sex plat...cu lamaie La coada... Sinceritatea de sine Femeile si frumusetea lor
Sex plat...cu lamaie

Sexul si-a pierdut discernamantul si insemnatatea! Sec si trist totodata. Exista o dualitate sociala a sexului - fie e subiect tabu, nu il discutam, dar il facem ca orbii, fie ne este servit in cantitati greu de digerat!

8 aug 2011 10:53 | 43 comentarii

mai mult
La coada...

Cred cu o tarie desavarsita ca nu voi fi blamat dupa aceste randuri spuse aici. In simplitatea mea total lipsita de modestie, eliminata prin regula de trei simpla, am constatat ca nu stiu sa stau la coada.

9 aug 2011 11:07 | 12 comentarii

mai mult
Sinceritatea de sine

Nu demult am inceput sa analizez introspectiv gesturi si franturi din mine... de ce fac una si nu cealalta, ce se asteapta de la mine, cine sunt prin ochii altuia. De ce fac asta?

4 aug 2011 10:44 | 36 comentarii

mai mult
Femeile si frumusetea lor

Va vorbesc in fiecare saptamana despre moda si frumusete! De fapt va vorbesc despre croitorie si chimie estetica. Incepe sa ma plictiseasca termenul asta de "frumusete" pentru ca si-a pierdut stralucirea.

2 aug 2011 10:11 | 29 comentarii

mai mult

Social Corner

 • Sean O’Pry - cel mai sexi model masculin in 2012
  21
  Sean O’Pry - cel mai sexi model masculin in 2012

  Una dintre cele mai populare reviste hispanice a organizat un votting poll prin care utilizatorii sau mai bine spus utilizatoarele sa-si poata alege "preferatul" dintr-o lista de barbati considerati printre cei mai sexi.

 • Sex in vacanta
  20
  Sex in vacanta

  Aventurile de-o noapte cand esti in vacanta sunt, cred eu, momentele in care iti poti atribui orice personalitate sexuala consideri ca vrei sa incerci sau care ti se potriveste. Sa si gasesti pe cineva care sa o aprecieze este altceva...

 • Sexul devine mai bun in timp
  7
  Sexul devine mai bun in timp

  Se pare ca sexul poate deveni fie o mare plictiseala, fie o experienta din ce in ce mai placuta si mai profunda.

 • As vrea o rochie de mireasa
  24
  As vrea o rochie de mireasa

  Pana acum ceva vreme mi-a fost o frica fantastica de maritat, mi se parea ca sunt prea tanara, ca mai am atatea de oferit lumii, cum as fi putut oare sa ma inchid in ceea ce consideram eu ca este cavoul matrimonial?!

 • Ce gandeste un barbat cand te vede goala...
  77
  Ce gandeste un barbat cand te vede goala...

  Investiti sume uriase in tot felul de tratamente si mascari pe care le puneti pe voi cu atata migala. Nu ma intelegeti gresit, eu, si barbatii in general, iubesc sa vada o femeie care se ingrijeste.

 • Libertatea iubitului meu
  35
  Libertatea iubitului meu

  Am avut o data un iubit care-mi zicea “strumf”. Mi se parea asa haios, mai ales pentru ca eu sunt orice, in afara de mignona. Putin albastra sunt, ce-i drept, si cred ca am fost mereu...

 • Tavaleala la birou
  17
  Tavaleala la birou

  In trecutul meu ?tumultos?, am avut si un job corporatist ce ma tinea tintuit intre patru pereti cam toata ziua. Ce sa va spun, eram un animal in cusca...

 • Amica de asternut
  61
  Amica de asternut

  O sa va spun o poveste, asa cum a fost ea, despre o relatie perfecta care s-a terminat fiindca am apucat sa dormim impreuna. Sau fiindca asteptarile ei privitoare la aceasta relatie s-au schimbat in timp. Nu mai stiu...

1 2 3 » 


 
  Video Articole
Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra