Siropurile din fructe adevarate Mautner Markhof!

0 comentarii
0 voturi
Siropurile din fructe adevarate Mautner Markhof!
Delicioase si pline  de fructe... fructe adevarate, de cea mai buna calitate, acestea sunt siropurile de fructe Mautner Markhof!

Datorita  gustului unic dat de fructele atent selectate, siropurile Mautner Markhof au devenit cele mai populare siropuri de fructe in Austria.

Disponibile intr-o mare varietate de gusturi – clasice sau fresh – siropurile de fructe Mautner Markhof potolesc setea intregii familii. 
Fiecare picatura te va afunda intr-o lume colorata si aromata, fara coloranti si fara conservanti, dar plina de vitamine!

In plus siropurile Mautner Markhof au o intreaga gama de sirop cu 0%  continut de zahar. Gustul de soc al copilariei sau zmeura, coacaze si lamaie, dar si combinatia exotica de piersici si fructul pasiunii sunt cateva din variantele propuse cu 0% adaos de zahar. Pentru o bautura delicioasa si racoritoare amestecam 1 parte sirop cu 6 parti apa (plata sau carbogazoasa).

Cu continutul sau ridicat de suc de fructe si 0% zahar, acesta este improspatarea ideala cu doar 6 kcal pe 250 ml de bautura racoritoare.

Siropurile Mautner Markhof sunt ideale, de asemenea, pentru cocktail-uri, pentru mixul cu vinuri spumante
sau pentru a indulci ceaiul si laptele.

Contabilul are nevoie de rate fixe la creditele de nevoi personale.

Citeste comentariile

 

surop, fructe, Mautner Markhof

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Siropurile din fructe adevarate Mautner Markhof!Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra