Rasfat pentru doamne, la kika Lady Days!

15 comentarii
0 voturi
Rasfat pentru doamne, la kika Lady Days!

In perioada 17 - 18 septembrie 2011, doamnele care trec pragul magazinului kika vor fi in lumina reflectoarelor.


O vizita in cadrul magazinului kika in aceasta perioada se poate transforma intr-o zi de sarbatoare pentru toate doamnele. In timpul Lady Days, Ele se vor simti privilegiate, deoarece kika va avea grija de fiecare detaliu: sticle de sampanie ce le vor fi oferite inca de la intrarea in magazin, machiaj profesionist si sfaturi despre

ingrijirea tenului oferit de reprezentantii Avon. Cel mai important cadou este insa reducerea de 10% la toate produsele din magazinul kika, reducere oferita reprezentantelor de sex feminin in aceste 2 zile speciale. Reducerea nu se aplica produselor care se afla deja la promotie.

 


Suprize (si) pentru copii

 

Pentru ca nicio grija nu trebuie sa umbreasca aceste momente de rasfat, kika s-a gândit la o modalitate de a-i tine ocupati pe cei mici. Copiii vor fi rasfatati cu bomboane si baloane colorate. De asemenea, pentru a le oferi momente unice, copiii pot participa la sesiunile de face-painting sau la atelierele de bricolaj organizate special pentru ei.

 

"kika incurajeaza toate doamnele sa duca aceasta atmosfera speciala acasa, prin reducerea de 10% la toate produsele kika din magazin. Astfel, avantajele doamnelor si domnisoarelor se transmit partenerilor de viata, iar in final toata lumea se bucura de zilele Lady Days” a declarat Lars Lund, Country Manager kika România.

 

Lady Days completeaza o serie de evenimente speciale care vor avea loc la kika in luna septembrie. Astfel, intre 15-18 septembrie, de la ora 16.00 pâna la inchiderea magazinului, kika va gazdui festivalul Oktoberfest.










Vesti bune pentru contabili -- Stim toate variantele de credite cu rate fixe!

Citeste comentariile

 

kika, reduceri, mobila, doamne

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Rasfat pentru doamne, la kika Lady Days!



Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.







Incarca alt cod



Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.



Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra