Plaza Romania premiaza indragostitii

0 comentarii
Voteaza:
Optiuni: Spune-ti parerea
Adauga la favorite Raporteaza date incorecte
Printeaza

!

Acest eveniment s-a incheiat.

Detalii

Data si ora:

7 feb 2015 ora 17:00 - 14 feb 2015 ora 20:00

Locatie:

Plaza Romania - Bulevardul Timisoara 26, Bucuresti

Linkuri:

http://www.plazaromania.ro

Descriere

Cu ocazia Valentine’s Day, Plaza Romania le ofera clientilor sai "Jocurile iubirii": acestea includ de la astrograma dragostei si Cupidon Darts pana la competitii pe Facebook si un concurs cu premii tematice, in valoare de peste 3.000 de lei.

In zilele de 7, 8, 13 si 14 februarie, in intervalul orar 17.00 – 20.00, vizitatorii Plaza Romania sunt asteptati cu show-uri de improvizatie realizate de trupa Obligo, care le va arata arta seductiei din diferite colturi ale lumii, cu un cvartet ce va interpreta melodii de dragoste, dar si cu un concert de pian, acompaniat de un recital de poezie romantica. Mai mult, sub egida "Jocurile iubirii", clientii mall-ului pot vizita Astro Love Corner Quizz, unde vor afla cat de norocosi vor fi in dragoste de la un astrolog profesionist, si pot juca Cupidon Darts. Cat despre posesorii de Fidelicard, ei pot obtine gratis o astrograma, dar si o lectie de tangou gratuita de la dansatorii din trupa Tango Tangent in ziua de 14 februarie. De Valentine’s Day, trupa va sustine un spectacol de doua ore, urmat de demonstratii de valsuri celebre, iar doi artisti le vor face cadou desene de cuplu doritorilor. 

Tot cu ocazia Valentine’s Day, posesorii de Fidelicard pot participa la un concurs si pot avea sansa de a castiga trei pachete speciale romantice, fiecare in valoare de peste 1.000 de lei. Un pachet consta intr-o cina pentru doua persoane la restaurantul Roberto’s din interiorul Athénée Palace Hilton pe 14 februarie, o noapte de cazare si un mic dejun in acelasi hotel. Trei dintre clientii Plaza Romania care detin Fidelicard si au cheltuit cele mai mari sume in centrul comercial in perioada 6 – 8 februarie vor deveni castigatorii acestui concurs, iar numele lor vor fi anuntate pe 9 februarie. 

Mai mult, pentru cupluri a fost pregatit un concurs pe Facebook. Ele se pot fotografia alaturi de Fidelio si de Fidelia in locul special amenajat din Plaza Romania, postand ulterior imaginea pe reteaua de socializare cu hashtagul #lovePlaza. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiata cu puncte pe Fidelicard in valoare de 500 de lei. Concursul se desfasoara intre 8 si 14 februarie.

Mai multe detalii despre regulamentele concursurilor si competitiilor sunt disponibile pe www.plazaromania.ro 

0 Comentarii inainte

Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.

Incarca alt cod

Poze eveniment

Tot pe 7 februarie

Inchide fereastra
Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra