Persil Active Tabs

35 comentarii
0 voturi
Persil Active Tabs

Descopera o noua dimensiune a curateniei hainelor cu Persil Active Tabs – primul detergent de rufe care combina performanta detergentului pudra de indepartare a petelor cu usurinta de utilizare a produsului, sub forma unor inovatoare tablete pre-dozate de detergent.

 

Formula noilor tablete de detergent Persil este mult mai concentrata decat cea a detergentului pudra si contine ingrediente precum: enzime performante (eficiente impotriva petelor de proteine, glucide si amidon), agenti de inalbire (combat pete dificile precum cele de ceai, suc de afine, cafea, iarba), agenti anti-gri (ajuta la prevenirea aparitiei tentelor de gri in tesaturi) si inalbitori optici (contribuie la obtinerea unui alb imaculat al hainelor).

 

In plus, datorita ambalajului modern, noul detergent Persil Active Tabs este usor de utilizat si de transportat si nici nu ocupa mult spatiu in dulap. Tabletele de detergent sunt disponibile in 2 variante (pentru rufe albe si colorate) si se dizolva rapid, in maxim 30 de secunde!

 

Pret recomandat: 30 de tablete (15 spalari) - 29,10 lei ; 64 de tablete (32 de spalari) - 53,15 lei (indiferent de varianta de detergent).

Cum poti plati rate fixe ? Kiwi Finance stie si te ajuta si pe tine.

Citeste comentariile

 

persil, active, tabs, detergent

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Persil Active TabsPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra