Noile televizoare Smart de la Philips

32 comentarii
0 voturi
Noile televizoare Smart de la Philips

Philips aduce in Romania noile televizoare din Seria 3500 - Smart TV, tehnologie LED, conectivitate si imagine Full HD la un pret accesibilPhilips lanseaza pe piata romaneasca, in luna martie, noile televizoare Seria 3500, cu diagonale de la 19” (48cm) la 42” (107cm), ale caror functii includ iluminare LED, imagine Full HD, conectivitate exceptionala si aplicatii Smart TV. Modelele din seria 3500 extind oferta de aplicatii Smart TV la toate palierele de pret, inclusiv la modelele entry level. Noua gama ofera o calitate excelenta a imaginii si a sunetului.Smart TV la un pret accesibil


Odata cu noua serie 3500, lumea online Smart TV nu mai este apanajul exclusiv al celor ce detin un televizor din categoria premium sau medie. Modelele din seria 3500 includ un set minimal de aplicatii Smart TV la un pret cu adevarat accesibil.


Astfel, utilizatorii seriei 3500 pot accesa continutul video de pe YouTube la rezolutie ridicata, iar capacitatile DLNA faciliteaza vizionarea fisierelor video si audio stocate pe alte dispozitive compatibile, precum smartphone-uri, tablete sau PC-uri. De asemenea, noile modele permit inregistrarea TV pe un dispozitiv de stocare extern conectat prin USB, cu un efort minim din partea utilizatorului.Modelele compacte (dar cu tehnologie de varf) se adapteaza perfect bucatariilor sau camerelor de mici dimensiuni .


Seria 3500 series include modele cu diagonala incepand de la 48 cm (19’’); acestea pot fi televizoarele ideale pentru o bucatarie sau o camera de dimensiuni reduse. In ciuda dimensiunilor, nu s-au facut niciun fel de compromisuri legate de functii sau conectivitate; modelele includ chiar si un tuner digital DVB-C si DVB-T.


Capacitate de conectare la reteaua ta wireless


Gratie numeroaselor porturi USB si HDMI, televizoarele LED din seria 3500 se pot conecta cu usurinta la alte periferice din locuinta, cum ar fi PC-uri, player-e DVD si Blu-ray, dispozitive de stocare si sisteme audio fara necesitatea de a cabla si decabla permanent echipamentele. Prin utilizarea unui adaptor USB wireless optional, televizoarele se pot conecta direct in reteaua wireless a unei locuinte. Datorita certificarii DLNA, ele accepta streaming cu oricare alte dispozitive conectate care suporta la randul lor DLNA.Cu 10 euro pe zi rata, iti cumperi apartament de 65.000 euro.

Citeste comentariile

 

Philips, televizor, 3500, smart

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Noile televizoare Smart de la PhilipsPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra