Monini schimba tinuta si ajuta mediul inconjurator

29 comentarii
0 voturi
Monini schimba tinuta si ajuta mediul inconjurator
De la logo-ul de pe sticle pana la etichete: Monini prezinta restyling-ul complet al marciiVa prezentam cu mandrie restylingul de brand si packaging al intregii game de uleiuri cu o grafica curata cu linii netede mai curate ambalaj elegant si eco friendly Monini schimba tinuta si ajuta mediul inconjurator curata, netede, curate, eco-friendly.

Obiectivul restylingului, editat de agentia FutureBrand din Milano, este acela de a actualiza. Acest lucru il face mult mai vivace. Elementele care au caracterizat intotdeauna marca Monini, de aproape 100 de ani simbolul de necontestat de artizanat ce combina tehnologia de productie avansata cu traditia si garanteaza produse de inalta calitate sunt in continuare prezente.

Logo-ul companiei este mult mai rafinat realizat prin masuri de simplificare de detalii care sporesc curatenia din logo-ul Monini si subliniaza introducerea caracterelor specifice "dal 1920", ce evidentiaza istoria companiei.

Reproiectate pentru a evidentia personalitatea fiecaruia si pentru a fi usor de recunoscut fiecare sortiment de ulei, noile etichete au diferite cadre de culoare care ghideaza consumatorul in alegerea produsului. Schimbari mult mai evidente sunt la etichetele produselor de referinta Classico, Poggiolo (Deliccato) si GranFruttato.

Restylingul aduce un stil nou chiar si pentru sticla, care va fi decorata cu un simbol reprezentand o ramura de maslin alaturi de numele companiei avand o inima "ecosustenabila".

De fapt, am introdus utilizarea de sticle verzi ce contin pana la 70% sticla reciclata pentru sortimentele Classico si Poggiolo si ajunge pana la sticla reciclata de 80% pentru Gran Fruttato, de sticla maro, sticla care, datorita culorii caracteristice este capabila sa protejeze mai eficient produsul de razele UV.O alegere "eco-friendly" a companiei este, de asemenea, reflectat cu privire la eliminarea tuturor capsule din PVC utilizate in captuseala de capace, acestea vor fi inlocuite cu garnituri exclusive pentru a continua sa sprijine, in mod durabil, integritatea ambalajului pentru consumator. Consumatorul va fi indrumat sa adopte "calea ecologica” prin introducerea sticlei reciclate, utilizarea energiei din surse regenerabile, eliminarea capsulelor din PVC si utilizarea etichetelor din hartie reciclabila 100% - pentru a proteja mediul si darurile sale, cum ar fi uleiul de masline extra virgin.

Testeaza-ti ratele! Afla daca poti plati mai putin! Vezi aici

Citeste comentariile

 

Monini, mediul inconjurator

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Monini schimba tinuta si ajuta mediul inconjuratorPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra