Milka ChocoLila Stix

18 comentarii
0 voturi
Milka ChocoLila Stix

Milka ChocoLila Stix imbina gustul delicios al biscuitilor crocanti cu cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi. Noul sortiment din gama de biscuiti Milka este destinat atat pauzelor personale de rasfat, cat si pauzelor dulci impartasite cu cei dragi.


„Introducerea acestui nou sortiment de biscuiti Milka ChocoLila Stix vine sa consolideze imaginea premium a marcii, completand perfect gama unica de produse sofisticate si delicioase intr-o categorie inca dominata de oferte de baza”, declara Svetlana Macrinici, Brand Coordonator Biscuiti.


Milka, “cea mai fina tentatie din Alpi”, este cea mai puternica marca de ciocolata din Europa, usor de recunoscut prin ambalajul mov si simbolul vacutei. In Romania, Milka este un simbol al calitatii pentru peste o treime dintre consumatorii de ciocolata. Conform studiilor GfK, peste 90% dintre romani cunosc aceasta marca, iar aproape 40% dintre consumatori considera ca Milka este cea mai fina ciocolata.


„De la simboluri globale la favorite locale, marcile noastre sunt usor de recunoscut pentru oamenii din intreaga lume. Milka este marca de ciocolata numarul 1 in Romania, un loc fruntas castigat in mintea si inima consumatorilor romani de-a lungul timpului. Inspiratia noastra vine de la consumatori, le ascultam dorintele, invatam si inovam pentru a crea produse ce se potrivesc stilului lor de viata”, declara Svetlana Macrinici.


Milka ChocoLila Stix este lansat in premiera atat in Romania, cat si in Bulgaria. Fiecare cutie de 144 g contine 27 de stixuri de biscuit crocant invelit in cea mai fina ciocolata cu lapte Milka (45%). Datorita tavitei de plastic in care se gasesc, stixurile Milka ChocoLila pot fi consumate cu usurinta oriunde si in orice moment al zilei.


Lansarea produsului este sustinuta de o campania de panotaj neconventional si de comunicare dedicata in magazine, axata in special pe degustari de biscuiti Milka ChocoLila Stix, in principalele puncte de vanzare.


Milka Biscuits au fost lansati in Romania in aprilie 2010, devenind in scurt timp de la lansare marca preferata de biscuiti sofisticati de catre consumatorii romani.


Portofoliul de biscuiti Milka contine Milka ChocoMinis (37.5g, 150g), Milka ChocoBiscuit (150g), Milka ChocoCookie (168g), precum si gama Milka ChocoJaffa: Raspberry Jelly, Orange Jelly, Chocolate Mousse si Toffee Mousse.Despre Kraft Foods

Kraft Foods Inc. (NYSE: KFT) este o forta globala in industria alimentara, cu un portofoliu de marci fara egal, iubite de consumatori. Kraft Foods comercializeaza cu succes produse delicioase precum biscuiti, dulciuri, bauturi, branzeturi, mezeluri si semipreparate in aproximativ 170 de tari. Compania a inregistrat in 2011 venituri de 54,4 miliarde de dolari. 12 dintre marcile simbol ale companiei – Cadbury, Jacobs, Kraft, LU, Maxwell House, Milka, Nabisco, Oreo, Oscar Mayer, Philadelphia, Tang si Trident – genereaza venituri de peste 1 miliard de dolari anual. Pe 4 august 2011, Kraft Foods si-a anuntat planurile de a se diviza si de a crea doua companii pe actiuni independente: o companie globala cu crestere ridicata in domeniul snack-urilor si o companie de produse de bacanie cu marja ridicata in America de Nord. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata pana la sfarsitul lui 2012. Lider in inovatie, marketing, sanatate & wellness si dezvoltare durabila, Kraft Foods este cotat la Dow Jones Industrial Average, Standard & Poor’s 500, Dow Jones Sustainability Index si Ethibel Sustainability Index.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati :www.kraftfoodscompany.com si www.facebook.com/kraftfoodscorporate.

Kraft Foods Romania

Kraft Foods este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 1994. Marcile Kraft Foods din Romania sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, Oreo, Tuc, Belvita. Conform studiului de piata MEMRB, Kraft Foods detine pozitia numarul 1 pe piata de cafea, ciocolata si biscuiti, in Romania.Testeaza-ti ratele! Afla daca poti plati mai putin! Vezi aici

Citeste comentariile

 

Milka, ChocoLila, Stix,

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Milka ChocoLila StixPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra