KFC aduce din nou Duetos - wrapurile pe care sa le tii doar pentru tine

0 comentarii
0 voturi
KFC aduce din nou Duetos - wrapurile pe care sa le tii doar pentru tine
KFC, cel mai popular lant de restaurante din lume specializat in produse din pui, readuce in Romania, in aceasta luna, Duetos - unul dintre cele mai de succes produse ale sale. Cele doua mini wraps cu Crispy Strip, salata iceberg, maioneza si rosii proaspete, toate invelite intr-o tortilla rumenita, pot fi gasite in restaurantele KFC la pretul de doar 5 lei. in plus, acestea vin impreuna cu noul sos de maioneza care le ofera gustul inconfundabil.

In aceasta campanie sunt incluse si doua retete Twister noi: Twister Deluxe, cu ingrediente precum Crispy Strips, branza Mozzarella, sos sweet & sour si Twister Supreme cu Crispy Strips, branza Cheddar, bacon si maioneza, alaturi de reteta deja existenta de Twister Classic. Mai mult, alaturi de produsele Twister si Duetos, fanii KFC pot achizitiona si oferta Duo Bucket.  

"Suntem bucurosi sa reintroducem in meniu unul dintre cele mai apreciate produse ale noastre. Duetos este un preparat delicios pe care merita sa-l tii doar pentru tine. De altfel, aceasta este si ideea care a stat la baza campaniei de comunicare din jurul produsului: atragerea atentiei asupra fenomenului de oversharing si incurajarea fanilor sa utilizeze cu moderatie retelele sociale. Suntem increzatori ca Duetos se va numara printre optiunile favorite ale consumatorilor si va avea cel putin acelasi succes ca in anii precedenti.", declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.  

Prin intermediul platformei stopoversharing.ro, utilizatorii pot incarca pe site fotografii ale prietenilor care impartasesc mai mult decat ar trebui, iar KFC ii va ajuta sa le modifice intr-un mod amuzant. Cei care trimit fotografii pe site pot castiga aparate foto instant, casti wireless sau vouchere KFC. 

Produsul este disponibil in perioada 1 septembrie – 2 noiembrie 2017, in toate restaurantele KFC din Romania.

Cu 200 euro rata cumperi casa de 42.000 euro. Aplica la credit

Citeste comentariile

 

kfc, duetos, Crispy Strip

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : KFC aduce din nou Duetos - wrapurile pe care sa le tii doar pentru tinePentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra