Jocuri si premii pentru cupluri la Bucuresti Mall

0 comentarii
Voteaza:
Optiuni: Spune-ti parerea
Adauga la favorite Raporteaza date incorecte
Printeaza

!

Acest eveniment s-a incheiat.

Detalii

Data si ora:

8 feb 2015 ora 18:00 - 14 feb 2015 ora 21:00

Locatie:

Bucuresti Mall - Calea Vitan 55-59, Bucuresti

Linkuri:

http://bucurestimall.com.ro/

Descriere

Concerte cu melodii de dragoste si concursuri cu premii romantice ii asteapta pe vizitatorii Bucuresti Mall cu ocazia Valentine’s Day. 

Primul centru comercial modern din Romania le pune la dispozitie clientilor sai in zilele de  8, 13 si 14 februarie, in intervalul orar 18.00 – 21.00, activitati specifice celei mai romantice perioade a anului. Cuplurile vor fi intampinate de promoterite imbracate in Cupidon si de maestrii de ceremonii Razvan Popescu si Flick, DJ de la Radio Zu, care le-au pregatit concursuri tematice: la unul vor fi premiate cele mai tandre saruturi si imbratisari, in timp ce altul va fi castigat de cuplul care danseaza cel mai bine cu balonul. 

Mai mult, cele mai frumoase mesaje de dragoste lipite pe copacul in forma de inima (Love Tree) din zona fantanii – unde se vor afla si mese decorate tematic, dar si cele mai emotionante declaratii de iubire vor fi premiate pe 14 februarie. Publicul va decide care vor fi castigatorii concursurilor. 

In aceste trei zile, clientii Bucuresti Mall se pot delecta cu concerte de jazz, de muzica clasica, dar si cu un recital sustinut de Emilia Musala. Un desenator le va face caricaturi doritorilor, iar pozele facute langa copacul in forma de inima de la fantana pot fi transformate in magneti. 

In plus, cu ocazia Valentine’s Day, posesorii de Fidelicard pot participa la un concurs si castiga trei pachete speciale romantice, fiecare in valoare de peste 1.000 de lei. Un pachet consta intr-o cina pentru doua persoane la restaurantul Roberto’s din incinta Athénée Palace Hilton pe 14 februarie si o noapte de cazare cu mic dejun in acelasi hotel. Trei dintre clientii Bucuresti Mall care detin Fidelicard si au cheltuit cele mai mari sume in centrul comercial in perioada 6 – 8 februarie vor deveni castigatorii acestui concurs, iar numele lor vor fi anuntate pe 9 februarie. 

Cat despre cupluri, pentru ele a fost pregatit un concurs pe Facebook: se pot fotografia la Photo Cornerele de Valentine’s din Bucuresti Mall (amenajate pe coridor, langa Starbucks si in zona fantanii), postand ulterior imaginea pe reteaua de socializare cu hashtagul #loveBM. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiata cu puncte pe Fidelicard in valoare de 500 de lei. Concursul se desfasoara intre 8 si 14 februarie.

Mai multe detalii despre regulamentele concursurilor si competitiilor sunt disponibile pe http://bucurestimall.com.ro/ 

0 Comentarii inainte

Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.

Incarca alt cod

Poze eveniment

Tot pe 8 februarie

Inchide fereastra
Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra