Iwostin Hydratia: hidratare in functie de fiziologia pielii

29 comentarii
0 voturi
Iwostin Hydratia: hidratare in functie de fiziologia pielii

Pielea sanatoasa reprezinta o bariera de protectie a organismului, inclusiv impotriva pierderii unei cantitati prea mari de apa. Pielea hidratata este neteda, flexibila, elastica si isi indeplineste corect functiile. Cand exista o cantitate insuficienta de apa in stratul cornos, ceea ce indica, de obicei, un dezechilibru in gestionarea apei si a lipidelor, pielea devine deshidratata.


Deshidratarea pielii se produce din cauza agentilor atmosferici (vant, radiatii UV, aer uscat), a substantelor chimice cu care pielea intra in contact, a unui mod de viata dezordonat, a unei diete nepotrivite sau a  ingrijirii necorespunzatoare a tenului.

Ingrijirea adecvata a pielii poate imbunatati nivelul de hidratare, prin fixarea corecta a apei in epiderma, revenirea la ritmul fiziologic al procesului de reinnoire a corneocitelor si realizarea unor legaturi corecte intre corneocitele din stratul cornos al epidermei.


Noua gama Iwostin Hydratia, disponibila din aceasta vara exclusiv in farmacii, este destinata hidratarii fiziologice a pielii deshidratate. Prin ingredientele active pe care le contine, Iwostin Hydratia limiteaza pierderea transepidermica de apa, contribuie la refacerea necesarului de substante fiziologice al pielii si limiteaza pierderea de uree din piele. Asigura pielii hidratare profunda si de durata, timp de 24 de ore.  


Gama Iwostin Hydratia include crema fiziologica cu ceramide si spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere.


Pe baza de apa termala de Iwonicz-Zdroj, crema fiziologica cu ceramide Iwostin Hydratia, 75 ml, este recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii deshidratate, sensibile si alergice. Asigura pielii nivelul optim de hidratare, retine eficient apa in piele, previne pierderea de apa si confera substantele fiziologice necesare pentru mentinerea nivelului corect de hidratare a pielii.


Pret recomandat: 43 lei, disponibila exclusiv in farmacii.


Spuma fiziologica pentru spalarea fetei si demachiere Iwostin Hydratia, 165 ml, este indicata pentru curatarea si demachierea zilnica a pielii deshidratate, sensibile si alergice. Fara sapun, spuma Iwostin Hydratia are un efect eficient si delicat de curatare si demachiere a pielii, asigurandu-i nivelul corect de hidratare si calmand iritatiile. Se recomanda aplicarea dimineata si seara a unei cantitati mici de produs pe pielea umezita a fetei si a gatului, care se intinde usor si se clateste cu apa calduta.


Pret recomandat: 41 lei, disponibila exclusiv in farmacii.Ai nevoie de bani? 10 ron/zi pentru 15.000 lei credit. Aplica

Citeste comentariile

 

Iwostin Hydratia, ingrijire, ten

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Iwostin Hydratia: hidratare in functie de fiziologia pieliiPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra