Incepe Carnavalul Medieval de la Hunedoara!

0 comentarii
Voteaza:
Optiuni: Spune-ti parerea
Adauga la favorite Raporteaza date incorecte
Printeaza

!

Acest eveniment s-a incheiat.

Detalii

Data si ora:

29 aug 2014

Locatie:

Castelul Corvinilor Hunedoara

Descriere

Au mai ramas doar 3 zile pana la a II-a editie a Carnavalului Medieval de la Hunedoara , care se va desfasura la Castelul Corvinilor in ultimul weekend al  al verii, 29 – 31 august 2014!

Asociatia pentru Promovarea Istoriei Romaniei si Primaria Municipiului Hunedoara ti-au pregatit, si anul acesta, trei zile in care traditiile si legendele locului, arta si gastronomia secolului al XV-lea vor insufleti Castelul Corvinilor.

Veti gasi la curte, pe tot parcursul evenimentului, ateliere mestesugaresti (olarit, pielarie, tesatura), ateliere de dansuri si jocuri medievale (Curtea Comediantilor), concerte de muzica medievala (Truverii, Lupus Dacus) si mini-spectacole ( teatru – trupa Skepsis, teatru de papusi – compania MAG, Ordinul Cavalerilor, parada costumelor).

Seara de sambata aduce in fata publicului spectacolul de teatru ”Credinta si Sange”, care duce mai departe povestea lui Iancu de Hunedoara si-i are in prim plan pe Dan Condurache, Eugenia serban, Corneliu Ulici, Denis stefan, Octavian Strunila, Diana Dumitrescu, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru, Horea Suciu si Dragos Dumitru.

Spectacolul va incepe la ora 21:00 si se va juca in spatele Castelului, dar va putea fi urmarit si pe un ecran led, amplasat pe platoul din fata. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Duminica, maestrul bucatar Horia Virlan si actrita Eugenia Serban va asteapta la un demo culinar cu retete de poveste.

0 Comentarii inainte

Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.

Incarca alt cod

Poze eveniment

Tot pe 29 august

Inchide fereastra
Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra