In luna februarie, in brutariile Paul gasesti produse cu "declaratii de dragoste"!

0 comentarii
0 voturi
In luna februarie, in brutariile Paul gasesti produse cu
D’eclair your love este invitatia pe care brutariile Paul o adreseaza tuturor celor care-si doresc sa petreaca luna februarie in cel mai romantic mod cu putinta. Astfel, pe parcursul lunii februarie, clientii sunt asteptati in brutarii cu o serie de produse in editie limitata, pe care le pot darui persoanelor dragi din viata lor. 

Sub denumirea de "declaratii de dragoste", brutariile Paul au pregatit eclairs cu tablite inscriptionate cu mesaje tematice, precum Je t`aime, Toi et Moi si Embrasse-Moi, dar si o selectie de produse in forma de inima. 

"Francezii sunt recunoscuti pentru romantismul lor incurabil, iar noi ne dorim sa aducem in brutariile Paul atmosfera specific frantuzeasca. Luna februarie este momentul ideal in care fiecare dintre noi isi poate declara dragostea printr-un gest simplu, dar rafinat.", a spus Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania.
Gama de produse D’eclair your love este disponibila in toate brutariile Paul, inclusiv cele de tip chariot, pana la data de 25 februarie 2018. Mai multe informatii despre campanie, brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.  


****
Despre Paul
Cu o traditie de peste 125 de ani, Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.

Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel "art de vivre" frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 18 brutarii in 4 orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj (Polus Center si Iulius Center) si Constanta (City Park Mall si centrul comercial VIVO!). In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, S-Park, Bucharest One, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.

Cea mai buna dobanda fixa la lei. Click pentru credit

Citeste comentariile

 

brutariile paul, declaratii de dragoste, Je t`aime

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : In luna februarie, in brutariile Paul gasesti produse cu "declaratii de dragoste"!Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt cod

 
  Video Articole
Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra