Ducesa de Cambridge in luna a 8-a de sarcina

185 comentarii
0 voturi
Ducesa de Cambridge in luna a 8-a de sarcina
Insarcinata in opt luni Kate face moda in randul gravidutelor. Kate este o gravida mai putin conventionala din punct de vedere vestimentar, fiind o sursa de inspiratie pentru femeile care cu greu reusesc sa isi gaseasca ceva potrivit in magazinele dedicate gravidelor.

Nonconformismul vestimentar se poate vedea in ultimul angajament public al ducesei de Cambridge inainte de nastere. Aceasta a fost invitatul de onoare la inaugurarea vasului de croaziera Royal Princess, eveniment pentru care a renuntat la garderoba de gravida si a adoptat un stil frapant - o rochie destul de scurta, o haina cu imprimeu "dalmatian" la care a asociat o palarie neagra destul de sofisticata si pantofi negri, bineinteles, cu toc.

Vedeti si va minunati... inspirati! (kate are trebui sa nasca pe 14 iulie, potrivit doctorilor)Ce poate sa te invete Kiwi Finance despre creditele cu rate fixe? Cam tot ce exista pe piata.

Citeste comentariile

 

ducesa de cambridge, gravida, kate, nastere, copil

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Ducesa de Cambridge in luna a 8-a de sarcinaPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra