Converse One Star

28 comentarii
0 voturi
Converse One Star Converse prezinta in aceasta primavara modelul One Star 2011, care are ca sursa de inspiratie silueta pantofului original One Star. Acest model a debutat in anul 1974 si a fost adoptat rapid in comunitatile de surferi si skateri de pe coasta de vest a Statelor Unite. Inainte de deveni un model iubit de toti a fost pantoful favorit pe scenele grunge ale anilor ’90.

Pantoful One Star 2011 are un profil mediu si se incadreaza perfect in familia One Star, ca un hibrid intre modelul One Star Clasic din anul 1974 si modelele cu un profil jos. Acest pantof are o silueta mai supla si pastreaza detaliile distinctive de finisare care au făcut celebru si pantoful original Converse One Star.


Pantofii din colectia Converse One Star 2011 sunt disponibili in Galeriile Famous Brands din Bucuresti si in magazinele Converse din Bucuresti si Cluj Napoca la pretul de 79.99 de lei.


Calea cea mai scurta spre optimizarea datoriilor este sa intrebi un consultant Kiwi Finance

Citeste comentariile

 

Converse, Famous Brands

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Converse One StarPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra