Contribuie la construirea primului teatru independet si privat din Romania!

0 comentarii
0 voturi
Contribuie la construirea primului teatru independet si privat din Romania!
Asociatia Culturala "Grivita 53" a activat numarul scurt 8833 unde toti cei care isi doresc sa sustina demersul G53 - PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA pot contribui cu 2 euro. Dupa 7 decenii, G53 este primul teatru independent, din initiativa privata care se construieste in Romania. 

Textul SMS-urilor va aparea in cartea teatrului Grivita 53, care va fi lansata odata cu primul spectacol jucat la G53. Fondatorii Asociatiei considera ca este un semn de recunostinta pentru toti cei care au ales sa sustina acest proiect.

"Am infiintat Asociatia Culturala Grivita 53 nu doar pentru a construi un teatru. Ne dorim sa construim o comunitate, un spirit al responsabilitatii fata de cultura, un spatiu artistic nou in care sa dezvoltam un repertoriu cultural pe care Bucurestiul nu il are.

Am avut banii de teren din vanzarea casei bunicii mele. Pentru constructie cer sprijinul tuturor iubitorilor de cultura. Avem nevoie de 500.000 de SMS-uri, 500.000 de iubitori de teatru care sa contribuie cu 2 EUR la numarul 8833", a mentionat Chris Simion-Mercurian, membru fondator al Asociatiei Culturale "Grivita 53".

Bugetul necesar pentru finalizarea proiectului este de 1.000.000 EUR. Perioda realizarii proiectului este de 3 ani. Primul an este dedicat strangerii sumei necesare pentru ca in urmatorii doi ani teatrul sa poata fi construit.

Cei care doresc sa sustina proiectul cu mai mult de un SMS care valoreaza 2 EUR, au posibilitatea de a achizitiona caramizi, scaune, trepte, ferestre de pe site-ul www.grivita53.ro. Numele lor va fi inscriptionat pe peretele din foaierul viitorului teatru.

"In ianuarie 2018 ne-am propus sa deschidem santierul Grivita 53, in speranta ca in 2020 vom lansa primul spectacol. Ne bazam pe iubitorii de cultura din Romania. La ei ne-am gandit cand am ales sa lansam o carte cu mesajele lor de sustinere si sa cream un perete de multumire in care sa mentionam numele lor. Fiecare SMS trimis, fiecare caramida achizitionata inseamna un pas inainte in dezvoltarea teatrului independent din Romania", a adaugat Chris Simion-Mercurian.

Asociatia Culturala Grivita 53 a fost infiintata cu scopul de a strange fonduri pentru demersul Grivita 53 – Primul teatru construit impreuna. Membrii fondatori ai asociatiei sunt: Chris Simion-Mercurian, Marian Ralea, George Ivascu, Anghel Damian si Tiberiu Mercurian. Lor li s-au alaturat in calitate de co-fondatori si ambasadori G53 numeroase personalitati din breasla, printre care ii amintim pe Oana Pellea, Maia Morgenstern, Vlad Zamfirescu, Vlad Logigan, Marius Manole, Adrian Titieni, Lia Bugnar si multi altii, dar si personalitati din alte domenii precum Pascal Bruckner, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu, Alex Gavan, Valeria Racila si nu numai.

Cel mai bun loc unde poti gasi credite numai cu rate fixe!! Click aici pentru acces imediat

Citeste comentariile

 

teatru, g53, cultura

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Contribuie la construirea primului teatru independet si privat din Romania!Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra