Condimenteaza-ti viata cu TABASCO sauce

0 comentarii
0 voturi
Condimenteaza-ti viata cu TABASCO sauce
Chef Nicolai Tand recomanda TABASCO sauce pentru o viata condimentata plina de gust si aroma. TABASCO sauce este un sos versatil, care s-a adaptat foarte usor si la mancarea noastra traditionala, la o fasole cu ciolan afumat, dar si la bucataria international: biftec tartar sau la bucataria tip fine dining. Dupa cum ne spune Chef Nicolai "nu exista bucatarie in care sa nu gasim o sticluta de TABASCO sauce, gustul lui inconfundabil da un plus de valoare mancarii tale preferate!"

Probabil cel mai frecvent mod de a folosi TABASCO sauce este pe pizza, dar el se foloseste la aproape orice in bucatarie, de la aperitive  la supe si salate pana la feluri principale de mancare, pe oua Benedict, omleta, fructe de mare sau desert: ciocolata, prajituri.

Din plantele care au supravietuit Razboiului Civil, Edmund McIlhenny a cultivat o parte in Louisiana, Avery Island, fondand in anul 1868 si o companie. Semintele speciale de ardei Capsicum sunt plantate in sere in luna ianuarie a fiecarui an iar, in luna aprilie sunt mutate pe campuri pana in luna august cand ardeii ajunsi la maturitate sunt culesi. Ardeii cu nuanta potrivita de rosu sunt culesi prin metoda "le petit baton rouge". Timp de 146 de ani, procesul de a face TABASCO sauce in Louisiana, Avery Island a ramas in mare parte nechimbat. 

TABASCO sauce este un lichid pur, din sos de ardei combinat cu o cantitate mica de sare, invechit in bariculi din stejar alb timp de 3 ani, si apoi amestecat cu otet de inalta calitate. Sosul rezultat este imbuteliat si are o eticheta marcata cu celebrul diamant si cu un neckband verde. TABASCO sauce este cel mai popular condiment la nivel international, nu este doar picant, este un sos care are o aroma specifica, usor de recunoscut - este sosul care defineste o categorie cu 0% lucruri rele
si 100% proaspat si sanatos".

Reteta Tabasco propusa de Chef Nicolai Tand:

Coasta de vitel cu piure de telina si sfecla rosie & TABASCO sauce
 
Ingrediente pentru 10 portii:
Coasta de vitel 2.5 kg                               
Cimbru 50g                                                  
Lamaie 100g                                               
Sare grunjoasa 15g                                    
Telina 1kg                                                 
Smantana lichida 300ml                          
Otet
Unt 300g
Sfecla rosie 1kg
Chimen 15g
TABASCO Red sauce  20 ml
Sare 10g
Piper 15g

Intr-un mojar amestecam cimbrul, zeama de lamaie, sarea grunjoasa si TABASCO Red sauce. Sosul obtinut il punem peste coaste si il lasam la macerat. Coastele se vor trage la tigaie pe ambele parti, dupa care se vor baga la cuptor. Facem piureul din telina, smantana lichida si unt si separate taiem sfecla rosie julienne si o punem intr-un vas cu apa si gheata sa ramana crocanta. Toate se vor aranja pe farfurie. La final adaugam uleiul de masline, chimen si otet din vin.

TABASCO, the Diamond and Bottle Logos are trademarks of McIlhenny Co.





Calea cea mai scurta spre optimizarea datoriilor este sa intrebi un consultant Kiwi Finance

Citeste comentariile

 

tabasco sauce, tabasco, chef, ardei, nicolai tand

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Condimenteaza-ti viata cu TABASCO sauce



Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.







Incarca alt cod





 
  Video Articole
Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.



Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra