Club Elyde, misiunea noastra este starea TA de bine!

0 comentarii
0 voturi
Club Elyde, misiunea noastra este starea TA de bine!
O intalnire de suflet, pentru suflet si intr-un loc cu suflet. Lansarea Clubului Terapeutic Elyde a adunat laolalta vedete dornice sa exerseze starea de bine. Roxana Ciuhulescu, insotita de mama ei, Irina Mohora (TVR), Camelia Baltoi (Digi Sport), Tania Popa (Pro TV), alaturi de fiica ei, Razvan Petre, Marius Stoica si Flavia Voinea (Bucuresti Fm) sunt doar cateva dintre persoanele publice care au trecut pragul clubului Elyde. 
 
Locul a fost creat din dorinta ca oamenii sa aiba unde merge in momentul in care vor sa inceapa un proces de dezvoltare personala, profesionala si spirituala.

Vedetele au invatat de la specialisti cum sa scape de rutina zilnica, activitatea profesionala stresanta sau de blocajele si suferintele din trecut. si asta pentru ca, fara un mentor, pentru fiecare dintre noi este aproape imposibil sa trecem prin acest proces de vindecare. "Ma bucur ca am reusit sa construiesc un loc in care oamenii isi pot recapata cu adevarat starea de bine si echilibrul la nivel fizic, emotional si energetic. Echipa de terapeuti si specialisti Elyde lucreaza impreuna pentru a obtine exact ceea ce isi doreste si are nevoie o persoana. In procesul de dezvoltare personala, profesionala si spirituala pot aparea multe provocari, insa avand permanent langa tine specialisti care sa te ghideze, care sa te asculte, care sa te insoteasca in procesul de vindecare, experienta este din ce in ce mai frumoasa”, spune Maria Corina Stratulat, fondator Club Elyde. 

Clubul terapeutic Elyde din Capitala este un concept unic la noi in tara, fiind spatiul in care isi gasesc rezolvare probleme de natura fizica (dureri de spate, de cap, de stomac, etc), dar si cele de natura emotionala. Echipa Elyde este pregatita cu terapii unice, precum Terapia Arienilor, terapii conventionale, precum terapia prin masaj terapeutic sau pe pat cu pietre jad, terapii energetice, numerologie, human design si astrologiei. Pentru cei aflati in cautarea drumului profesional, Club Elyde ofera si sedinte de orientare in cariera, coaching personal sau de business. Iar pentru amatorii de terapii alternative la Elyde pot apela la terapia Reiki, Bowen, Bach, ThetaHealing, Acces Bars, Reconnective Healing sau Laughter Yoga (Terapia prin Ras).
 
Detalii despre programele si promotiile Clubului Terapeutic Elyde pot fi accesate pe www.club-elyde.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/clubelyde

Contabilul are nevoie de rate fixe la creditele de nevoi personale.

Citeste comentariile

 

club elyde, terapie, stare de bine, echilibru, teraput

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Club Elyde, misiunea noastra este starea TA de bine!Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra