Cauta adrese de langa tine

Propune o adresa in Social List

Orasul:

Categoria:

Clinica Anima

Informatii

Categorii:

Health

Adresa:

Str. Buzesti nr. 75-77( Pta Victoriei)

Telefon:

021/ 9838

Web:

http://www.clinica-anima.ro

Descriere - Clinica Anima

Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca concepul de ingrijire medicala “aproape de tine”.

Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale.

 La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Reteaua de clinici Anima este compusa din patru centre medicale, localizate in zonele Victoriei, Delfinului, Pipera si Titan din Capitala, la care se adauga un laborator de mare capacitate, un centru de excelenta in Homeopatie si unul in Osteodensitometrie. I

n mai putin de 6 luni de la infiintarea lantului, clinicile Anima opereaza in cele patru unitati cu peste 60 cabinete medicale, acoperind toate specialitatile medicale : medicina de familie, Alergologie, Boli Infectioase, Cardiologie, Dermatologie, Diabet si Boli de Nutritie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie, Homeopatie, Medicina Interna, Medicina muncii, Nefrologie, Neurologie, Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, ORL, Stomatologie, Ortopedie, Pediatrie, Pneumoftiziologie, Psihiatrie, Radiologie, Reumatologie, Urologie.Clinica Anima Victoriei
Str. Buzesti nr. 75-77( Pta Victoriei)


Clinica Anima Titan
Str. Nicolae Grigorescu nr. 20, Bl. CA 14, sector 3Clinica Anima Delfinului
Sos. Pantelimon nr. 245 ( Pta Delfinului)Clinica Anima Nusco Tower
Sos Pipera nr. 42, mezanin, Nusco Tower, sector 2Pana la sfarsitul anului 2011, dorim sa fim la 10 minute distanta de casa sau locul tau de munca cu 20 de centre medicale.


0 Comentarii

Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt cod
Localizare harta
Inchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra