Cif curata Romania pentru al cincilea an consecutiv, prin programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind!"

0 comentarii
0 voturi
Cif curata Romania pentru al cincilea an consecutiv, prin programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind! Patru orase, o singura misiune: curatarea si infrumusetarea Romaniei

Pentru al cincilea an consecutiv, Cif porneste in misiunea de a imbunatati calitatea vietii romanilor, prin campania nationala „Cif Curata Romania!”. Patru noi orase – Iasi, Sinaia, Oradea si Craiova - vor fi curatate si infrumusetate anul acesta de catre Cif si romanii care doresc sa se implice pentru a reda stralucirea unor locuri semnificative pentru comunitatile locale.

Misiunea Cif de a curata si infrumuseta Romania continua si in 2018

Caravana „Cif Curata Romania!” va ajunge anul acesta in alte patru orase din tara noastra unde va fi curatat cate un loc de referinta pentru comunitatea locala. Actiunilor de curatenie li se vor putea alatura toti cei care doresc sa aduca o schimbare si sa calatoreasca in Romania pentru a descoperi locuri noi, in schimbul implicarii lor active in initiativa Cif. Nu in ultimul rand, voluntarii locali vor putea alege, prin vot, locul din orasul lor care va fi curatat, avand ocazia sa contribuie la infrumusetarea propriei comunitati.

„Stim cat de important este mediul in care locuim si cu totii ne dorim sa traim in locuri cat mai frumoase, caci acestea ne ofera permanent o stare de bine. Tocmai de aceea, Cif isi continua misiunea, printr-un indemn la implicare activa in actiunile de curatare si infrumusetare a spatiilor publice. Daca anul trecut ne-am ocupat sa curatam obiective turistice din diferite orase ale tarii, anul acesta ne-am propus sa readucem curatenia acelor locuri functionale sau cu o insemnatate aparte pentru comunitatile locale, impreuna cu toti romanii care isi doresc sa sustina misiunea Cif. Ne dorim ca romanii sa fie mereu mandri de locurile de care apartin si ii incurajam sa calatoreasca in tara, tocmai pentru a vizita astfel de orase deosebite, precum cele pe care au ocazia sa le descopere in campania noastra”, declarat Andra Sima, Brand Building Category Manager – Household Cleaning, Unilever.

Pentru a contribui si mai mult la starea de bine a comunitatilor locale si la infrumusetarea oraselor, imediat ce curatenia va fi gata, va fi amplasata cate o piesa de mobilier urban, cu un design special creat si adaptat fiecarui spatiu curatat.

„Oamenii isi gasesc fericirea in diferite valori materiale si spirituale, fiecare intr-o pondere personala. Suntem preocupati de imbunatatirea calitatii vietii noastre prin sport, diete, activitati de petrecere a timpului liber sau alte hobby-uri. insa, una dintre cele mai vechi modalitati prin care oamenii si-au mentinut starea de bine este curatenia locurilor unde acestia au trait. Pastrarea edificiilor si a spatiilor publice cat mai ingrijite a fost una din metodele facile care a intretinut bunastarea comunitatilor. Studii de profil realizate in Olanda, Marea Britanie sau China au confirmat acest lucru. Astfel, este demonstrat ca bucuria resimtita de un individ este influentata, in mod semnificativ, si de nivelul de curatenie a locului unde acesta traieste”, explica Alexandru Zodieru, sociolog.

Implica-te si tu in actiunile de curatenie si calatoreste gratis in Romania, alaturi de Cif si Lucian Mindruta

Anul acesta, orice roman poate decide care vor fi locurile curatate in campania „Cif Curata Romania!” si poate fi castigatorul unei excursii de doua persoane, in tara noastra.

Pasul 1: Voteaza locul care doresti sa fie curatat de Cif

Selectia locului care va fi curatat si infrumusetat in fiecare oras din campanie se va realiza in baza votului romanilor, pe pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania.

Pasul 2: inscrie-te in concurs si calatoreste in tara, daca vrei sa te alaturi misiunii Cif

Pentru a intra in competitia pentru o excursie in Romania, unde modalitatea de plata este reprezentata doar de implicarea intr-o actiune de curatenie, cei interesati pot accesa pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania sau direct aplicatia de concurs. inscrierea se face completand formularul online si indicand, pe scurt, motivul pentru care doresc sa participe in competitie si sa se alature demersului Cif.

12 participanti, cu insotitorii lor, vor deveni marii castigatori ai unei excursii de 3 zile intr-unul dintre cele 4 orase din campanie. Inscrierile in concurs au loc in perioada 12.03.2018 - 21.05.2018, iar actiunile de curatare se vor desfasura astfel:

Iasi: 13-15 aprilie
Sinaia: 20-22 aprilie
Oradea: 11-13 mai
Craiova: 1-3 iunie

„Anul trecut am curatat o fantana, un tren, o casa de cultura, dar mai ales, am curatat praful de pe cheful de treaba al catorva zeci de oameni. Oamenii care m-au ajutat la curatenia din 2017. Sunt mandru de voluntarii nostri si sper ca acasa la ei au dus exemplul mai departe si altora.

Anul acesta? Anul acesta ne intoarcem mai multi si mai harnici. Avem mai multa Romanie de scos la lumina, avem alte orase, alte locuri si mai ales, sper sa avem mai multi oameni care ne urmeaza exemplul. Pentru ca nu putem face curat peste tot, dar putem sa-i facem atenti pe oamenii multi care isi doresc o tara mai curata.

Hai cu noi sa fim scanteia de la inceput!”, a spus Lucian Mindruta, Ambasador „Cif Curata Romania!”.

Ce poate sa te invete Kiwi Finance despre creditele cu rate fixe? Cam tot ce exista pe piata.

Citeste comentariile

 

Cif Curata Romania, caravana cif 2018, misiunea cif

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Cif curata Romania pentru al cincilea an consecutiv, prin programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind!"Pentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra