Blatul CROWN, rasfat regesc la Pizza Hut Delivery

0 comentarii
0 voturi
Blatul CROWN, rasfat regesc la Pizza Hut Delivery
Pizza Hut Delivery anunta reintroducerea in meniu a blatului CROWN, incepand cu luna noiembrie a acestui an. CROWN este una dintre cele mai apreciate inovatii pe care Pizza Hut Delivery le-a dezvoltat de-a lungul timpului in materie de blaturi, avand pe margine 12 bile umplute cu branza tartinabila asezonata cu usturoi. 

Fanii brandului pot alege blatul CROWN pentru orice reteta de pizza medie din meniu, adaugand doar 6 lei in plus la pretul pizzelor pe blat Traditional.
 
"Stim ca blatul CROWN a fost extrem de apreciat de clientii nostri, de aceea ne bucuram sa ii anuntam ca este din nou disponbil. Se apropie sezonul sarbatorilor, perioada in care ne rasfatam mai mult pe noi insine si pe cei dragi, iar noi credem ca rasfatul incepe cu o masa delicioasa", declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. 

Blatul CROWN poate fi comandat atat de la Pizza Hut Delivery, cat si in restaurantele Pizza Hut. 

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery Romania.


Testeaza-ti ratele! Afla daca poti plati mai putin! Vezi aici

Citeste comentariile

 

pizza hut, blatul crown, branza tartinabila, pizza,

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Blatul CROWN, rasfat regesc la Pizza Hut DeliveryPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra