Aventurile lui Dino, un nou desenat animat educativ pentru copii

0 comentarii
0 voturi
Aventurile lui Dino, un nou desenat animat educativ pentru copii
Seria Aventurile lui Dino, creata de Danonino, a fost lansata in premiera in luna mai, exclusiv pe canalul de YouTube Aventurile lui Dino Danonino Romania. Aceasta aduce in prim plan aventurile a patru prieteni care locuiesc si calatoresc pe vasul zburator Atlas. Condusi de spiritul de aventura si de prietenia stransa dintre ei, acestia au parte de cele mai interesante si amuzante misiuni. 

Seria de desene animate este special creata pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani, avand scop distractiv, dar si educativ. Prin personajele atat de simpatice si actiunile usor de inteles de catre copii sunt comunicate valori esentiale precum prietenia, curajul, familia, spiritul de echipa si generozitatea. 
Sa facem cunostinta cu personajele:

Doua noi episoade sunt difuzate in fiecare sambata dimineata, de la ora 10.00, pe canalul de YouTube si LIVE pe pagina de Facebook Danonino. Primele 10 episoade pot fi deja vizionate online, iar pentru a fi curent cu noile aventuri ale celor patru prieteni va invitam sa dati subscribe canalului de YouTube Aventurile lui Dino Danonino Romania.
 
Fiecare zi e o aventura! Hai si tu la drum cu Aventurile lui Dino si descopera o lume plina de surprize si culori.

Refinanteaza 30.000 euro cu 175 euro rata lunara. Afla cum

Citeste comentariile

 

aventurile lui dino, desene animate

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Aventurile lui Dino, un nou desenat animat educativ pentru copiiPentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra