Afla cine face cumparaturile in locul tau!

1 comentarii
0 voturi
Afla cine face cumparaturile in locul tau!
Ce faci cand ai casa plina de musafiri si ai ramas fara vin? Sau ai uitat complet de desert? Sau ce faci cand te-a plesnit o durere puternica (de cap, musculara, menstruala, de dinti) si farmacie din zona este inchisa? Sau ce te faci cand trebuie trebuie sa iti faci cumparaturile saptamanale si afara ploua, masina e parcata departe de bloc sau e stricta? Raspunsul este BRINGO!

BRINGO este primul serviciu din Romania care face cumparaturile in loc tau si ti le aduce acasa in aceeasi zi, intr-o ora sau doua!

Mai precis Bringo Delivery este o aplicatie pentru smartphone care listeaza inteligent magazine din mediul real pentru produse de larg consum. In acelasi timp pune la dispozitia utilizatorului o flota dinamica si deschisa de livratori inrolati prin tehnologia mobila.

Toate magazinele de care ai nevoie
Aplicatia iti pune la dispozitie farmacii, supermaket-uri, florarii, magazine de nisa, legume-fructe, locuri de facut cumparaturile de fiecare zi de unde poti alege direct produsele dorite.
 
Iti facem cumparaturile intr-un timp record
Plasarea unei comenzi si acceptarea acesteia de catre un livrator care s-a "calificat" automat in parametrii comenzii primite,  se finalizeaza cu cumparaturile facute dedicat pentru client intr-un timp record, timpul tintit este de maxim o ora. 
Sistemul calculeaza si aloca inteligent,  dupa variabilele distanta, timp, cantitate, volum, pret - o comanda de la un client catre un livrator inrolat si disponibil.

Siguranta si transparenta in costuri.
Cumparaturile sunt livrate impreuna cu bonul fiscal de la magazinul de la care s-au facut cumparaturile, magazin ales de client din aplicatie. Livratorii sunt verificati de catre sistem si au rolul de personal shopper care iti aduce orice de oriunde.

Pare simplu, insa simplitatea pentru utilizator inseamna o complexitate uriasa in tehnologia aplicata.

Ascend NetSolutions producatorul Star Taxi si Oliviera isi propune sa aduca inovatie in piata aplicatiilor mobile din Romania si prin Bringo delivery.

Unicat deocamdata in Europa, Bringo delivery se adreseaza aglomeratiilor urbane, cu probleme de trafic rutier si cu consum inutil de timp. Pentru inceput aplicatia acopera doar Bucurestiul.

Asa ca, atunci cand ai nevoie de produse de la supermarket, de la farmacie sau de la bacanie apeleaza la BRINGO! Salveaza timp si te scoate din incurcatura!

Aplicatia este disponibila si poate fi descarcata din GooglePlay si AppStore.

Calea cea mai scurta spre optimizarea datoriilor este sa intrebi un consultant Kiwi Finance

Citeste comentariile

 

bringo, aplicatie, cumparaturi online, farmacie, supermarket, cumparaturi

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : Afla cine face cumparaturile in locul tau!

  • Ionut

    un serviciu care face minuni in perioadele cand magazinele sunt super si hiperaglomeratePentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra