AQUA INFINI – Hidratare optima pentru piele

0 comentarii
0 voturi
AQUA INFINI – Hidratare optima pentru piele
Stiati ca celulele contin 60% apa, ceea ce confera organismului tinerete, sanatate si vitalitate? Pe masura ce se inainteaza in varsta, apa din celule se pierde. in plus, factorii externi pot provoca deshidratare (frigul sau caldura, aerul conditionat sau chiar fumul de tutun), astfel incat se intensifica pierderea naturala zilnica a apei cu pana la 3 litri! 

Pentru protectia pielii impotriva pierderii de apa si pentru un aspect plin de vitalitate si frumusete, hidratarea trebuie sa fie constanta si inteligenta, atat din interior, cat si din exterior. 

Maestrii formulatori Galenic au obtinut o formula bazata pe un amestec de hidratare pentru a retine in permanenta apa in piele, astfel luand nastere SERUL AQUA INFINI.
  
Roza Ierihonului care umple celulele cu apa – Glicerina vegetala si sorbitol care capteaza apa in jurul celulelor – Acid hialuronic care hidrateaza si confera volum la suprafaţa. Toate aceste ingrediente active au fost introduse in structura galenica TAMIS MOLECULAIRETM, special creata pentru ca Roza Ierihonului sa isi pastreze intreaga eficienţa si sa fie transportata in inima celulelor pielii.

Din punct de vedere clinic, testul realizat a confirmat de departe puterea extrem de hidratanta a acestui ser: hidrateaza intens pielea, pana la + 91 %, iar efecte ale hidratarii se constata la peste 48 de ore. 

Pentru o piele delicata si mai catifelata ca niciodata, va invitam sa incercati serul ultra-hidratant AQUA INFINI, disponibil in farmacii. 

Mai multe detalii puteti gasi pe www.galenic.ro sau www.facebook.com/GalenicRomania  

Ai probleme cu ratele la credit - Kiwi Finance te ajuta sa le rezolvi.

Citeste comentariile

 

aqua infini, piele, hidratare, galenic

Adauga comentariul tau

Comentarii pentru articolul : AQUA INFINI – Hidratare optima pentru pielePentru a putea adauga un comentariu folosind poza ta creeaza-ti un cont nou.Incarca alt codInchide fereastra

Pentru a efectua aceasta operatiune trebuie sa te autentifici pe site.Nu ai cont? Creeaza cont nou!

Inchide fereastra